top of page

VERZENDEN

Onze pakketjes worden verzonden via MyParcel (partner van PostNL). De pakketjes zullen wij binnen 2 werkdagen verzenden. Rond feestdagen of drukte bij PostNL kunnen de levertijden afwijken. Brievenbus pakketjes in NL kosten €2,95 en grotere pakketen €4,95. Boven de €35,- in NL zal je pakket gratis verzonden worden.

AFHALEN

Woon je in de buurt en wil je geen verzendkosten betalen?  Je kan ervoor kiezen om je pakketje zelf op te halen. Dit kan alleen op afspraak. Je kunt een afspraak maken nadat je je bestelling geplaatst hebt door een dm via instagram of een email te sturen met daarin je ordernummer.

RETOURNEREN

Wil je je item(s) terugsturen? Retourneren is geen probleem! Na ontvangst van je order heb je 14 dagen om je item(s) te retourneren. Het terugsturen van artikelen is op eigen kosten. Download het retourformulier hier en noteer welke items je retourneert en verzend dit formulier mee. Zonder een volledig ingevuld retour formulier kunnen wij jouw retour order helaas niet verwerken! Binnen 14 dagen na ontvangst van de retournering zullen wij de kosten van de items terugstorten. Bewaar je track&trace goed totdat wij de retournering hebben verwerkt.

  • Artikelen moeten binnen 14 dagen worden teruggestuurd.

  • Artikelen moeten ongedragen, onbeschadigd en ongewassen zijn. Zorg er ook voor dat de items niet naar rook ruiken of vlekken hebben.

  • Oorbellen mogen niet worden geretourneerd op basis van gezondheid en hygiene redenen. 

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade aan kleding of sieraden die na het dragen of wassen zijn ontstaan. Deze items kunnen dan ook niet retour gestuurd worden.

  • Artikelen moeten alle kaartjes bevatten.

  • Terugsturen van artikelen is op eigen kosten.

  • Bij het ruilen van artikelen is de retournering + nieuwe verzending op eigen kosten.

  • Artikelen in de sale/ afgeprijsd kunnen niet geretourneerd worden.

Retour adres:
MIA MOA
Korrelhoed 57
7324 CW Apeldoorn

Heb je nog vragen? Je kunt altijd een mail sturen naar contact@miamoa.nl

Verzenden & retourneren

bottom of page